0730.238.240

Mutarea – care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi

January 29, 2019
cutii mutare

Fie ca ti-ai achizitionat casa la care visai de mult sau ca iti doresti sa schimbi locuinta in care stai cu chirie, mutatul poate fi un proces complesitor si foarte stresant, daca nu ai un plan bine stabilit. Organizarea este secretul daca vrei sa te muti fara batai de cap, insa vei avea nevoie in plus de o firma de transport mobila si de o mana de ajutor din partea prietenilor sau a familiei. Afla ce trebuie sa faci pentru ca mutatul la casa noua sa se faca rapid si intr-o maniera cat mai placuta!

Creaza un “plan de bataie”

Inainte de orice, este nevoie sa pui pe hartie toate acele lucruri pe care le implica aceasta schimbarea domiciliului. Creaza-ti o lista de “to do” in care sa cuprinzi obiectivele pe care le ai de impachetat, creand o prioritizare a lor. Iti propunem sa incepi cu accesoriile decorative fragile, mai apoi cu obiectele care nu sunt casante si care pot fi asezate, fara probleme in cutii, iar mai apoi sa te ocupi de mobilier.

Stabileste un program

Mutarea iti poate da batai de cap, asta daca nu iti exersezi abilitatile organizatorice! Pentru ca ai, probabil, o multime de obiecte personale pe care trebuie sa le impachetezi, un program te va ajuta sa fii mai eficient si sa scurtezi timpul necesar mutarii. In acest sens, iti poti rezerva 2-3 dupa serviciu sau poti sa iti dedici zilele de week-end. Indiferent de orarul pe care ti-l stabilesti, cel mai important este sa il respecti, tocmai pentru a te incadra in timpul limita pe care l-ai alocat mutarii.

Schiteaza bugetul necesar

Unul dintre aspectele pe care cei mai multi dintre noi il omit atunci cand se muta este bugetul. Cu toate ca nu exista cheltuieli majore, mai ales daca ne bazam si pe sprijinul prietenilor si al familiei, sunt anumite costuri pe care trebuie sa le iei in calcul, cum ar fi cele pentru instalarea utilitatilor in noua locatie, dar si cele pentru onorariul firmei de mutari mobila. Crearea unui buget in cazul in care te muti este un pas esential pentru ca procesul sa se desfasoare in conditii optime, din punct de vedere financiar.

Contacteaza o firma de mutari mobila

Te gandesti poate ca este o solutie mai economica sa iti transporti mobilierul fara ajutorul specializat al unei firme de profil. Sfatul nostru este sa optezi, totusi, pentru servicii profesionale de mutari mobila, din mai multe considerente: pe de-o parte, scapi de grija aceasta, avand in vedere ca mutatul obiectelor de mobilier grele reprezinta o adevarata provocare; mai mult decat atat, ai siguranta ca bunurile tale sunt ambalate corespunzator si transportate in siguranta, fara a se deteriora.

Mutarea dintr-o casa in alta se transforma dintr-un motiv de stres intr-o activitate placuta, daca urmezi sfaturile pe care ti le-am oferit in acest ghid. Noi iti punem la dispozitie servicii profesionale de transport mobila, pentru ca tu sa te poti mai rapid in noua locuinta!

Mutare
ieftina mobila
Montare mobila
Demontare mobila
Depozitare
mobila
Relocarea
firmei
Mutari
nationale
Mutari
internationale
Mutari
firme
Reconditionare
mobila

Cere cotatie