0730.238.240

Mutari ieftine de mobila pentru persoane fizice

Transport mobila » Mutari ieftine de mobila pentru persoane fizice
Cere cotatie

Relocarea unui sediu de firma sau mutarea dintr-un apartament in altul poate fi facuta simplu si rapid, fara batai de cap.” Ionut, Engineer Moving

Cum decurg mutarile de mobila in stilul clasic?

In procesul mutarii, trebuie analizate cu atentie cheltuielile inutile, cum ar fi inchirierea unei dube, alimentarea cu combustibil si remuneratia pentru efortul soferului. Inainte de acestea, este nevoie de un numar suficient, insa nu in exces de cutii si saci de calitate, care nu vor ceda in mijlocul strazii. Birourile, dar mai ales, locuintele, au nevoie de organizare a bagajelor, astfel incat vesela, obiectele decorative, plantele, tablourile si alte obiecte fragile sa fie protejate. Aceasta grija nu se rezuma la amplasarea lor in cutii si saci, dar si la aranjarea in duba, apoi in precizia de conducere a soferului dubei.

In cazul mutarilor clasice, daca bunurile tale ajung cu bine la destinatie, fara daune sau zgarieturi, ai nevoie de o echipa care sa despacheteze si sa monteze mobila in noul spatiu. Calculul de timp, energie si buget iti apartine numai tie.

Ce puteti face pentru mutari mobila ieftine si usoare?

Raspuns: apelati la o companie specializata in mutari ieftine de mobila!

Cum decurg mutarile cu Engineer Moving?

Pasul 1

Bugetul pentru mutare si transport mobila este stabilit de la inceput si include echipa ce se va ocupa de fiecare pas pana la montarea elementelor in noul imobil. Mutarea incepe prin consultanta gratuita la fata locului, oferita de personalul calificat.

Pasul 2

Mobila este demontata, cutiile sunt inchiriate, piesele fragile sunt protejate cu echipamente speciale.

Pasul 3

Se incarca toate bunurile in masinile Engineer Moving, etapa de transport mobila desfasurandu-se cu profesionalism, multumita soferilor experimentati.

Pasul 4

Odata ajunsi la noul spatiu, mobila este montata si, la cerere, aceasta poate fi reparata sau reconditionata. Daca mutarea intampina probleme, oferim servicii de depozitare a pieselor de mobilier.

Stilul nostru de lucru este rapid, curat si organizat. In plus, bugetul stabilit nu sufera modificari si, astfel, totul se desfasoara conform unui plan transparent. Un simplu calcul te poate aduce la concluzia ca un serviciu de mutari si transport mobila ieftin te va scuti nu doar de cheltuieli inutile, dar si de eforturi in a gasi oameni potriviti si disponibili si cutii si saci de calitate, care sa nu cedeze. Timpul de impachetare si eventualele daune ale obiectelor fragile sunt alte griji ale oricui doreste sa isi mute resedinta sau sediul firmei.

2

6

 

Mutare
ieftina mobila
Montare mobila
Demontare mobila
Depozitare
mobila
Relocarea
firmei
Mutari
nationale
Mutari
internationale
Mutari
firme
Reconditionare
mobila

Cere cotatie