0730.238.240

Despre noi

Transport mobila » Despre noi
Cere cotatie

De ce Engineer Moving?

 

Cine suntem?

Cea mai simpla solutie pentru mutari, transport, reconditionare si depozitare pentru mobila, din Bucuresti!

Suntem singura companie de Mutari Nationale si Mutari Internationale care ofera si servicii de restaurare mobila stil (www.SaveMob.ro)  si transport obiecte de arta autorizat de Ministerul Culturi.
Engineer Moving ofera de peste 10 ani solutii optime in domeniul transporturilor de mobilier, incluzand aici relocari locale, mutari nationale si internationale, depozitari temporare, montari – demontari de mobilier, etc.

Tineri, simpatici, mutam orice tip de mobila

Suntem o echipa simpatica, formata doar din tineri care isi respecta munca, si iubesc sa-si vada clientii fericiti. Personalul nostru este permanent instruit pentru ca bunurile dumneavoastra sa se afle permanent in siguranta! Si acest lucru este valabil atat pentru mutarile interne cat si pentru mutari externe, internationale, reparatii mobilier, servicii de restaurare sau transport pentru obiecte de arta.

Iubiti curatenia?

Si noi! Echipa Engineer Moving face curat la locul fiecarei mutari precum si la destinatia finala, lasandu-va dumneavoastra doar zambetul ca ati facut o treaba excelenta atunci cand ne-ati ales!

Protectie si siguranta

Toate obiectele dumneavoastra sunt protejate (cu paturi speciale pentru mobilier, folie stretch, folie cu bule de aer, etc.), astfel incat toate etapele mutarii sa decurga perfect.
Indiferent de valoarea mobilei sau a obiectelor pe care doriti sa le mutati, indiferent de materialele din care sunt acestea (mobilier antic, sticla, oglinzi, acvarii, electronice, electrocasnice, etc.) si indiferent de volumul lor, serviciile noastre vor fi la aceeasi calitate!

Va puteti relaxa in timp ce noi ne ocupam de tot: ambalare, etichetare, incarcare, transport si descarcarea bucurilor dumneavoastra. Ati facut alegerea perfecta: mutarea rapida si sigura, la cel mai bun pret!

De ce sa alegeti o firma de mutari profesionista?

Engineer Moving este solutia pe care au ales-o peste 700 de companii de top pentru a se muta si peste 8000 de persoane fizice care si-au multumit singuri pentru alegerea facuta. Avantajele Engineer Moving:

Cum facem mutarile?

 1. Stabilirea serviciilor si a pretului
  Stabilim de comun acord, fie telefonic, fie prin intermediul unui expert in logistica care face o estimare prealabila si o prezentare completa a intregului proces de mutare.
 2. Impachetarea tuturor lucrurilor
  La alegere, puteti impacheta dumneavoastra lucrurile in cutii special destinate mutarii. Pentru ca mutarea sa fie si mai simpla, de impachetare si ambalare ne putem ocupa tot noi. Ambalam in mod profesionist fiecare lucru care va apartine, demontand obiectele voluminoase sau piesele de mobilier mari. Cutiile si piesele de mobilier se eticheteaza, pentru ca noi sa le depozitam in spatiile special destinate fiecarui lucru. La destinatie, tot noi ne ocupam si de demontare.
 3. Incarcarea in masina
  Echipa EngineerMoving incarca toate cutiile si mobila, la data stabilita, catre destinatia aleasa. Fiecare obiect este astfel asezat incat pe timpul transportului sa nu sufere nici o stricaciune. Personalul nostru este de asmenea special instruit pentru a manevra cu grija bunurile fragile sau extrem de sensibile.
 4. Transportul
  Toate obiectele astfel numerotate sunt transportate catre locatia de destinatie. In cazul in care aceasta locatie nu este pregatita pentru a primi bunurile dumneavoastra, Engineer Moving are si un serviciu de depozitare temporara pe care vi-l punem la dispozitie.
 5. Descarcarea
  La destinatie, obiectele dumneavoastra sunt descarcate si asezate in spatiile, camerele sau locurile mentionate de dumneavoastra initial.
 6. Rasuflati usurati si sunteti fericiti ca ati luat decizia de a alege Engineer Moving!

Unde ne puteti gasi?

Telefon: 0730.238.240
email: contact@engineermoving.ro
Adresa: str. Fanului, nr. 3 (in spate la LIDL si KAUFLAND de pe Valea Cascadelor), Sector 6, Bucuresti
De luni pana vineri, intre orele 09:00 si 18:00

Mutare
ieftina mobila
Montare mobila
Demontare mobila
Depozitare
mobila
Relocarea
firmei
Mutari
nationale
Mutari
internationale
Mutari
firme
Reconditionare
mobila

Cere cotatie