0730.238.240

Montare Mobila – Demontare Mobila

Transport mobila » Servicii » Montare Mobila – Demontare Mobila
Cere cotatie

„Demontarea si montarea mobilei sunt principalele griji ale clientilor cu care lucram. Tocmai de aceea noi garantam cu experienta, dexteritatea si rapiditatea noastra.” Costin, Engineer Moving

Pe langa serviciile de transport mobilier Engineer Moving asigura si mutarea oricarui tip de obiect, chiar daca aceasta presupune, in unele cazuri, demontarea, si apoi montarea la loc a acestuia. Lucratorii nostri au multa experienta, au urmat si urmeaza continuu cursuri de perfectionare in domeniul mobilierului, astfel incat sa cunoasca detalii despre toate metodele folosite la asamblarea pieselor de acest gen si nu numai. Ei dispun, de asemenea, de cele mai noi tehnologii pentru aceste operatiuni. Experienta angajatilor si tehnologiile de care dispunem ne ajuta sa nu avem probleme cand vine vorba de montarea mobilei sau de demontarea mobilei clientilor.

Cum facem montarea si demontarea mobilei?

Foarte simplu! Incepand cu piesele mari de mobilier ce nu pot fi scoase pe usi ori, in unele situatii, nu incap in lift, si pana la alte obiecte mari ce pot fi demontate, toate sunt analizate si se stabilesc cele mai bune scheme de demontare-montare, astfel incat transportul sa fie efectuat cu rapiditate, cu costuri optime si fara producerea vreunui incident, iar remontarea pe noua pozitie, exact asa cum indica clientii nostri, sa poata fi efectuata perfect.

Bine de stiut: sunt situatii in care, cu ocazia remontarii si reamplasarii unor obiecte, se intervine chiar pentru remedierea unor defectiuni pe care acestea le aveau anterior mutarii. Dispunem, de asemenea, de tehnologia si indemanarea necesare montarii unor piese de mobilier in noua locatie chiar si in conditiile lipsei unor pregatiri anterioare (cum ar fi noi gauri in beton pentru amplasarea unor piese de baie sau bucatarie).

Asadar, Engineer Moving este alegerea perfecta pe care o faceti nu doar pentru ca suntem profesionistii nr. 1 in domeniul mutarii de mobilier dar si pentru ca toate mutarile noastre, peste 8000 la numar, sunt la cel mai mic pret din piata si in cele mai bune conditii de viteza si siguranta!

43

Mutare
ieftina mobila
Montare mobila
Demontare mobila
Depozitare
mobila
Relocarea
firmei
Mutari
nationale
Mutari
internationale
Mutari
firme
Reconditionare
mobila

Cere cotatie