0730.238.240

Mutari Firme

Transport mobila » Servicii » Mutari Firme
Cere cotatie

„Obiectele dumneavoastra vor ajunge la destinatie intr-o forma perfecta si vor fi gata de treaba.”

Anton, Engineer Moving

Solutia in materie de servicii de mutari firme

Aveti in plan sa va mutati birourile intr-un alt cartier din Bucuresti, intr-un alt oras din Romania sau intr-o alta tara europeana? Daca asa stau lucrurile,  inseamna ca sunteti in cautarea unei companii care ofera servicii de „firme mutari”. Engineer Moving este o companie specializata pe servicii de mutari firme si va poate ajuta sa va schimbati birourile organizatiei, fara ca activitatile derulate de angajatii dumneavoastra sa fie afectate intr-un fel sau altul. Engineer Moving are in oferta servicii de mutari firme specifice pentru:

700 companii-01

Serviciile de mutari firme oferite de Engineer Moving au fost alese, pana in prezent, de peste 700 de companii mici, medii si mari.

Personal specializat pentru mutari de sedii firme

Personalul nostru depune toate eforturile pentru ca mutarea birourilor clientilor pentru care lucram sa se realizeze foarte rapid si in conditii de maxima siguranta si confidentialitate.

 

Un serviciu de mutarea al firmei organizat exemplar:

motive mutare firma

Motive pentru care merita sa lucrati cu noi la mutarea birourilor

In cazul in care aveti nevoie de mai multe motive pentru care sa apelati la serviciile noastre de mutari birouri va oferim, mai jos, si alte argumente:

  1. Experienta mutarilor de firme din anul 2009;
  2. Tineri profesionisti, instruiti pentru a muta si transporta bunurile clientilor in siguranta;
  3. Tinem cont de nevoile dumneavoastra si va oferim exact serviciile de mutari firme de care aveti nevoie;
  4. Angajatii nostri va ajuta cu: impachetarea bunurilor, despachetarea bunurilor, dezasamblarea bunurilor, asamblarea bunurilor, manipularea bunurilor si transportul bunurilor;
  5. Peste 120 de boxe disponibile pentru depozitarea provizorie a mobilierului si a celorlalte bunuri. Spatiile de depozitarea de afla intr-o locatie special amenajata, in care temperatura ambientala este controlata permanent, astfel incat bunurile dumneavoastra sa nu sufere din cauza caldurii sau a frigului in exces;
  6. Raport calitate-pret corect pentru serviciile de mutare ale firmei;
  7. Inventariem toate bunurile firmei care urmeaza sa fie transportate, conform datelor din contractul de mutari birouri incheiat cu Engineer Moving.
  8. Utilizam tehnologii, echipamente si camioane noi pentru mutarile de firma. Camioanele Engineer Moving sunt de ultima generatie si sunt dotate corespunzator pentru o mutare de firma.
  9. Serviciile de mutare la sfarsitul programului de lucru al salariatilor sau in weekend daca nu doriti sa mutati firma in timpul zilei, ca sa nu perturbati activitatea angajatilor dumneavoastra,
  10. Experienta  de mutari internationale: Engineer Moving este o companie de mutari care este activa in Bucuresti, in toata tara, dar si la nivel international, in tari precum Italia, Anglia, Spania, Belgia sau Polonia. Din 2009 si pana in prezent, am efectuat peste 15.000 de mutari pentru firme si persoane fizice.

 

Cat costa serviciile de mutari firma?

Costul unui proces de mutare a unor birouri este dat de serviciile pentru care optati.
Aspecte care contribuie la costul total al serviciilor de mutari firme:

Oferta mutari firme

Pentru o analiza completa a serviciilor dorite, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si sa ne transmiteti planurile dumneavoastra. Angajatii nostri vor evalua nevoile reale pe care le aveti in ceea ce priveste serviciile de mutari birouri, iar in maximum doua ore vor reveni catre dumneavoastra cu o prezentare detaliata a costurilor de transport.

Daca sunteti in situatia de relocare a firmei sau a companiei, tot ce trebuie sa faceti pentru ca relocarea sa se efectueze in conditii sigure, rapide si eficiente este sa apelati la o firma profesionista de transport si mutari firme.

ambalate pentru mutare firma

Mutare
ieftina mobila
Montare mobila
Demontare mobila
Depozitare
mobila
Relocarea
firmei
Mutari
nationale
Mutari
internationale
Mutari
firme
Reconditionare
mobila

Cere cotatie