0730.238.240

Relocarea firmei

Transport mobila » Servicii » Relocarea firmei
Cere cotatie

„Din experienta noastra anterioara, va putem asigura ca o mutare locala, exclusiv in Bucuresti, dureaza de la 2 ore, la maximum o zi.” Andrei, Engineer Moving

Sunteti in situatia in care trebuie sa va relocati, fie intr-un nou apartament, fie intr-o casa mai mare, fie cu intreaga firma. Relocarea poate fi un proces simplu, fara batai de cap si evident, eficient, daca alegeti o firma profesionista, cu experienta.


Pasii procesului de relocare in Bucuresti si Romania

Dupa ce ne contactati, stabilim o intalnire pentru estimarea transportului si deciderea masurilor legate de transport. Totodata, stabilim pretul final si incepem mutarea efectiva. Odata achitat transportul de mobila, clientul nu mai are nici o obligatie.

Demontam in locul unde se afla mobilierul sau alte obiecte ce trebuie mutate si le montam apoi pe pozitia dorita de client, utilizand in acest scop tehnologii si dispozitive speciale. Exista cazuri in care clientii isi doresc si reconditionarea mobilierului sau repararea acestuia. Operatiunile de demontare-montare sunt incluse in pret, insa pot fi facute si de catre client, iar la cerere, in acest caz pretul transportului de mobila va scadea.

Se incarca toate bunurile in masinile Engineer Moving, etapa de transport mobila desfasurandu-se cu profesionalism, multumita soferilor experimentati.
Bine de stiut: din experienta noastra anterioara, va putem asigura ca o mutare locala, exclusiv in Bucuresti, dureaza de la 2 ore, la maximum o zi. Daca este vorba de un apartament mai mare, de 3, 4 sau 5 camere, sau de o vila intreaga amplu mobilata, noi, ca firma de transport mobilier, am marit numarul angajatilor, iar cu ajutorul a doua masini de transport mobila specializate, am reusit toata mutarea/ relocarea intr-o singura zi.

Odata ajunsi la noul spatiu, mobila este montata si, la cerere, aceasta poate fi reparata sau reconditionata. In plus, este bine de stiut ca mutam orice tip de mobila, dar si piane, masini-unelte industriale, aparatura diversa.
Bine de stiut: avem truse de scule si bormasini, astfel incat putem da si gauri in beton la noua locatie – in cazul mobilei de bucatarie, oglinzilor etc., pentru a fi montate corespunzator, iar dumneavoastra sa fiti complet multumiti de prestatia celor care v-au asigurat transportul de mobila.


Relocare firma in mod complet

Relocarea firmei poate uneori sa necesite o oferta diferita de pasii detaliati mai sus. Daca sunt necesare operatiuni care nu au fost cuprinse in pasii standard ne putem adapta serviciile de relocare a firmei pentru respecta cerintele dumneavoastra.

15

Mutare
ieftina mobila
Montare mobila
Demontare mobila
Depozitare
mobila
Relocarea
firmei
Mutari
nationale
Mutari
internationale
Mutari
firme
Reconditionare
mobila

Cere cotatie