0730.238.240

Mutari Nationale

Transport mobila » Servicii » Mutari Nationale
Cere cotatie

„Se poate spune ca a te muta din Bucuresti in alta parte este o adevarata aventura, pe care oricine ar evita-o fara sa stea pe ganduri. Nu si atunci cand apelati la firma noastra de transport mobila!” Victor, Engineer Moving

Mutarile nationale (Bucuresti-Cluj, Bucuresti-Constanta, Bucuresti-Iasi), dintr-un oras in altul al tarii sunt o provocare pentru multi dintre voi. De ce nu simplificati procesul printr-un singur telefon la Engineer Moving? Astfel mutarile din sau in Bucuresti, se transforma din corvoada in placere.

Avantajele pe care le ai apeland la Engineer Moving:

Experienta in mutari nationale

Avem experienta in mutarile nationale de peste 10 ani, timp in care am efectuat mutari de mobilier sau mutari firme in multe orase din tara si suntem gata sa raspundem oricarei comenzi de mutari mobila sau alte obiecte, indiferent de distanta sau de complexitatea transportului. Suntem solicitati frecvent sa transportam mobila intre Bucuresti si Timisoara. O alta ruta pe care transportam des mobila este cea dintre Bucuresti si Craiova. Suntem aici indiferent daca vrei sa transporti mobila intre Bucuresti si Buzau sau intre Capitala si oricare oras din tara

Bine de stiut: in cazurile urgente, operatiunile de mutare de mobilier pornesc in doua ore de la lansarea comenzii. Transporturile/mutarile de mobilier in tara se efectueaza in maximum o zi, cu plecare exclusiv din Bucuresti.

Exemplu: cea mai recenta mutare a fost la Arad, unde am incarcat mobila la ora 6 dimineata si am terminat de descarcat si de montat mobilierul in Arad la ora 8 seara, la timp pentru ca proprietarul sa vada stirile la televizor in noua sa resedinta!

In cazul transporturilor nationale, ca si in cazul celorlalte servicii Engineer Moving, transportul de mobila este asigurat si mobilierul este perfect protejat pe toata durata transportului. In plus, beneficiezi si de o polita de asigurare de 35.000 de eur pentru bunurile tale.

34

Mutare
ieftina mobila
Montare mobila
Demontare mobila
Depozitare
mobila
Relocarea
firmei
Mutari
nationale
Mutari
internationale
Mutari
firme
Reconditionare
mobila

Cere cotatie