0730.238.240

Servicii

Transport mobila » Servicii
Cere cotatie

Engineer Moving – Servicii complete de mutari, relocari si reconditionari mobilier

Mutatul poate fi o sarcina grea daca te apuci s-o faci de unul singur. Inchipuie-ti toata munca de impachetare, transport, despachetare, montare si demontare de mobilier, curatenie, etc. Pare epuizant, nu-i asa?

Dar te-ai gandit vreodata cata energie si cat timp poti economisi apeland la o companie specializata in mutari care face toate aceste lucuri in locul tau?

De 10 ani Engineer Moving impacheteaza, despacheteaza, transporta, monteaza si demonteaza mobila, astfel incat cele peste 8000 de mutari pe care le-am facut au primit doar calificativul EXCELENT!

De ce Engineer Moving?

Pentru ca va doriti o mutare rapida, simpla si in care sa fiti cat mai putin implicat;

Pentru ca vreti ca mobila dumneavoastra sa fie intacta, fara zgarieturi, fara lovituri;

Pentru ca vreti sa va mutati fara sa aveti nici cea mai mica grija, stiindu-va chiar si cele mai fragile bunuri, pe maini sigure;

Bine de stiut: nu s-a intamplat niciodata ca o mutare sa dureze mai mult de o zi, exceptie facand cazurile de mutari mobila cu caracter special. In cazul mutarilor cu mobila pretentioasa ori a pieselor speciale precum obiectele de arta, se repartizeaza din start un numar mai mare de profesionisti pentru a rezolva mutarea cat mai repede si mai ieftin pentru dumneavoastra.

Bine de stiut: fiecare transport de mobila are o polita de asigurare a marfii in valoare de 35 000 eur.

Toate aceste reguli pentru serviciile noastre de transport mobilier sunt respectate fie ca vorbim despre mutari locale (Bucuresti), mutari nationale (Bucuresti – Constanta, Bucuresti – Cluj, etc.), mutari internationale (Romania – Germania, Romania – Franta, etc.), servicii de depozitare sau de reconditionare a mobilierului.

Mutare
ieftina mobila
Montare mobila
Demontare mobila
Depozitare
mobila
Relocarea
firmei
Mutari
nationale
Mutari
internationale
Mutari
firme
Reconditionare
mobila

Cere cotatie