0730.238.240

Depozitare Mobila

Transport mobila » Servicii » Depozitare Mobila
Cere cotatie

„De multe ori, clientii nostri au constatat ca unele lucruri nu mai incap la noua adresa, ori trebuie sa faca loc altora noi, dar nu merita sa fie vandute, date sau chiar aruncate, din diverse motive.” Mihai, Engineer Moving

Ce este de facut intr-o astfel de situatie?

Suntem deseori intrebati daca nu putem pastra intr-un loc sigur mobila care urmeaza sa-si gaseasca locul sau o noua intrebuintare. Au fost si situatii cand noul apartament nu era inca pregatit, dar mutarea mobilierului trebuia sa fie efectuata neaparat.
In oferta noastra de servicii, pe langa transportul de mobilier, care include demontarea si montarea mobilierului la noua destinatie, exista si serviciile de depozitare mobila.

Paza si supraveghere video NON-STOP

Daca va aflati in situatia de a depozita mobila, temporar, in alt loc decat acasa, contactati-ne!
Costurile depozitarii mobilei se vor calcula in urma unei estimari prealabile facuta de un delegat al firmei noastre, care va veni imediat pentru a discuta cu dumneavoastra.

DEPOZITARE MOBILA – care este procedura?

Mobila se depoziteaza cu maxima grija in interiorul unei hale, in conditii optime de caldura si umiditate, pentru a preveni orice fel de posibile degradari, in special din cauza umezelii, dar si a altor factori. Bunurile dumneavoastra sunt pazite si supravegheate video non-stop.La cererea clientilor, putem sa le depozitam obiectele de mobilier in Bucuresti.

Unde depozitam mobila in Bucuresti?

Dispunem de peste 120 de boxe pentru depozitarea mobilei, care se afla in interiorul unei hale, iar bunurile sunt pastrate in conditii excelente.

 

Adresa Depozit: str. Fanului, nr. 3 (in spate la LIDL si KAUFLAND de pe Valea Cascadelor), sector 6, Bucuresti.

 

 

 

*** Observatie! In acest caz, transportul pana la depozit se calculeaza separat de depozitare.

Mutare
ieftina mobila
Montare mobila
Demontare mobila
Depozitare
mobila
Relocarea
firmei
Mutari
nationale
Mutari
internationale
Mutari
firme
Reconditionare
mobila

Cere cotatie