0730.238.240

Te muti? Ei bine, poate fi si distractiv!

November 27, 2017

Stii momentele acelea cand esti nevoit sa te muti, iar lumea ta parca se intoarce cu susul in jos? Ai atatea lucruri de facut intr-un timp foarte scurt, iar acest lucru iti poate da batai de cap. Cu toata organizarea din lume, uneori poti intampina dificultati si tocmai de aceea noi aducem in discutie cateva sfaturi care s-ar putea sa te ajute.

Prioritizeaza! Daca stii data la care ar trebui sa te muti, ar fi bine sa iti faci un plan inainte de acea data. Poti incepe sa cauti cutii pentru a pune in ele lucrurile, iar la final, cutiile le poti eticheta. Astfel, atunci cand firma de transport mobilier va veni sa ridice pachetele, va fi usor de identificat cutia in care ai obiectele din sticla, portelan, sau cele care pot fi usor deteriorate la mutare. Este suficient doar sa le notezi cu sintagma FRAGIL, iar de acolo lucrurile vor fi cum nu se poate mai simple. Pentru haine poti folosi saci vidati sau chiar saci obisnuiti. Gentile de voiaj te pot ajuta si ele in vederea stabilirii unei ordini in lucrurile tale. Ai grija insa sa nu adaugi toate lucurile in bagaje, ci sa iti lasi la indemana obiectele de folosinta zilnica, cel putin pana in ziua plecarii.

Depoziteaza! Gaseste in locuinta ta un spatiu pe care nu il folosesti, pentru a pune acolo toate cutiile ce urmeaza a fi transportate. O debara sau o camara ar trebui sa fie salvatoare. Ai grija la obiectele fragile si delimiteaza totul in functie de incaperi. Acest lucru te va ajuta sa asezi mai usor obiectele, atunci cand vei despacheta. Pune obiectele fragile departe de zonele unde traficul este mai amplu, tocmai pentru a le feri de pericole. Chiar daca sunt ambalate corespunzator, in cutii si folie cu bule, ele tot pot suferi socuri pe care este mai bine sa le eviti.

Cu cateva zile inainte de mutare, ar fi indicat sa cauti o firma de transport mobilier. Va trebui sa afli capacitatea masinii, pentru a afla cate drumuri iti vor fi necesare. Va trebui sa citesti si review-urile despre firma pentru a vedea cum a interactionat aceasta cu fostii clienti. Va trebui sa ai in vedere costurile, deoarece si acestea sunt importante si uneori pot face diferenta. Daca ai gasit ceea ce cautai, atunci stabileste o programare, iar in ziua stabilita pregateste-te de drum.

Este important ca lucrurile tale sa calatoreasca in sigurata, iar de acest lucru te poti ocupa singur, deoarece iti poti aseza cutiile in masina, astfel incat sa fie transportate in mod sigur. Pune cutiile fragile sprijinite de obiectele care nu pot suferi accidente. Incearca sa creezi un spatiu projejat, cu ajutorul sacilor de haine. Astfel, chiar si in cazul unor mici accidente, vei reusi sa iti protejezi bunurile, creandu-le un fel se suprafata de amortizare. Poate ca nu este o solutie din cele profesionale, insa in mod cert este o parghie pe care o poti folosi fara costuri suplimentare si fara a te ingrijora pentru bunurile tale.

Mutarile nu sunt lucruri usoare. Din contra, sunt activitati pline de tensiune si neprevazut si uneori sunt insotite chiar de teama. Teama nu provine din transport sau ambalare, ci poate fi teama de necunoscut, de noua locatie, de noii vecini sau de noul job. Toate aceste insa pot fi depasite treptat, in timp.

Pana acolo insa, mutarea ta este hopul pe care trebuie sa il depasesti cu brio. Asadar, ceea ce ai tu de facut este sa ai grija la aspectele discutate mai sus si sa te asiguri ca ai depus toate eforturile pentru ca mutarea ta sa fie facuta in cele mai bune conditii.

Sursa foto: Pixabay.com

Mutare
ieftina mobila
Montare mobila
Demontare mobila
Depozitare
mobila
Relocarea
firmei
Mutari
nationale
Mutari
internationale
Mutari
firme
Reconditionare
mobila

Cere cotatie