0730.238.240

Cum sa impachetezi inteligent – recomandari si sfaturi utile

January 28, 2019
femeie ce pregateste cutiile pentru impachetare

Mutarea intr-o alta locuinta poate fi un pas important in viata ta, mai ales daca noua locatie este chiar casa la care ai visat dintotdeauna. Pentru ca procesul mutarii sa se desfasoare fara batai de cap, este nevoie doar de putina organizare. Pentru montarea, demontarea, transportul mobilierului si a altor obiecte ce necesita asamblarea sau dezasamblarea, poti apela la serviciile noastre de transport mobila; cum ramane, insa, cu impachetatul obiectelor personale, care parca sunt mult mai multe decat credeai? Iti oferim in acest articol sfaturi pretioase despre cum sa impachetezi inteligent atunci cand te muti!

Renunta la lucrurile pe care nu le mai folosesti

Cu totii avem in casa obiecte pe care nu le-am mai folosit de foarte mult timp, dar pe care, totusi, le pastram. Aceste lucruri pot deveni, insa, o corvoada atunci cand trebuie sa te muti, motiv pentru care este cel mai bine sa faci o triere a lor. Renunta la acele obiecte inutile, pe care le poti vinde ori le poti dona. Nu exclude nici varianta in care le arunci, daca prezinta urme de uzura accentuata. Facand aceasta „curatenie” in obiectele tale personale vei avea mai putin de ambalat si, prin urmare, noua ta casa va fi mai ordonata si mai organizata!

Incepe cu impachetarea obiectelor fragile

In graba impachetatului, exista riscul sa strici anumite obiecte din casa ta, cum ar fi tablourile, bibelourile, vazele si in general orice accesorii fragile. Pentru a evita astfel de neplaceri, incepe cu ambalarea acestora. Asigura-te ca le asezi in cutii rezistente si foloseste folie cu bule de aer, speciala pentru protejarea lucrurilor casante. Chiar daca spatiul din actuala locuinta va parea gol din cauza lipsei acestor accesorii, ai siguranta ca le vei putea reutiliza, intacte, in noua ta casa!

Impacheteaza lucrurile in functie de categorie

Pentru a facilita procesul de impachetare, iti propunem sa imparti lucrurile in functie de categoria din care fac parte. In loc sa strangi mai intai obiectele dintr-o anumita camera, abordeaza o strategie mai ingenioasa: impacheteaza toate hainele din casa, apoi toate cartile, jucariile si tot asa. Aceasta este o modalitate foarte eficienta de a impacheta atunci cand te muti, deoarece poti tine mai usor o evidenta a lucrurilor pe care va trebui sa le repozitionezi in noua ta casa.

Eticheteaza cutiile

Pentru a impacheta ca un profesionist, mai trebuie sa stii un secret: eticheteaza cutiile in care ti-ai asezat lucrurile pentru ambalare; iti va fi mai usor sa iti gasesti obiectele de care ai nevoie si sa le reintegrezi in decorul noii locuinte. Ce ar trebui sa scrii pe cutii? Detalii referitoare la componenta lor si chiar si locul in care le vei aseza. Odata ce vei ajunge in noua casa, vei sti exact care sunt cutiile cu obiecte pentru dormitor, unde gasesti lucrurile pentru living, iar lista poate continua!

Daca te muti, conteaza pe ajutorul nostru! Contacteaza-ne din timp pentru a stabili conditiile colaborarii!

Mutare
ieftina mobila
Montare mobila
Demontare mobila
Depozitare
mobila
Relocarea
firmei
Mutari
nationale
Mutari
internationale
Mutari
firme
Reconditionare
mobila

Cere cotatie