0730.238.240

Beneficiile relocarii unei firme

December 10, 2018

Exista riscul ca stresul sa te napadeasca, atunci cand te gandesti ca trebuie sa iti relochezi firma – fie ca esti stresat de timp sau presat de oamenii din jur care iti pun tot felul de intrebari, gandurile negative se pot instala cu usurinta. Desi este o decizie importanta care iti va ocupa timp si resurse, nu trebuie sa intri in panica. Relocarea unei firme iti poate aduce si beneficii la care nici nu te-ai fi gandit. Iata o scurta lista ce te poate ajuta sa privesti mutarea firmei intr-o nota mai pozitiva.

Planificarea in detaliu a mutarii

Stresat din nou? Daca ai luat decizia de a-ti muta firma, trebuie sa planifici totul in detaliu. Cu cat ai un plan mai bine organizat pe care sa-l respecti, cu atat mai bine iti va fi, iar beneficiile nu vor inceta sa apara. Care vor fi aceste beneficii, concret? Angajati multumiti si o firma mai prospera. Primul lucru de luat in calcul este contactarea unui serviciu cu experienta in mutari de firme. Prin aceasta metoda, iti vei lua de pe cap foarte multe responsabilitati : mutatul va deveni mai usor, intrucat personalul specializat te va ghida in acest sens, iti va transporta mobila si o va remonta acolo unde este cazul. Nu trebuie sa iti faci griji ca lucrurile tale nu vor ajunge in stare buna la noul sediu, pentru ca vor fi transportate in conditii optime, iar obiectele fragile vor fi aduse cu foarte mare atentie.

Vei aduce imbunatatiri noii firme

Odata cu inaugurarea noului sediu al firmei, pe care cu siguranta il vei alege ca fiind mai bun, va spune multe despre modul in care aceasta va functiona pe viitor. Cladirea si designul interior vor aduce noi avantaje companiei – indicat ar fi sa alegi un spatiu mai aerisit, mai viu colorat, si care sa aduca un plus de energie si voie buna angajatilor tai. Chiar daca, uneori, vorbim si de lucruri mai superficiale, ca aspectul peretilor si florile din cladire, vei fi uimit sa vezi cat de schimbat poate arata un loc nou si ce impact poate avea asupra mentalului colectiv.

Vei pune in aplicare noi metodologii

Atunci cand beneficiezi de o astfel de mutare, ar trebui sa fii atent si la noile metodologii de lucru. Poti crea planuri noi, pe care sa le pui in aplicare de indata ce va instalati – poti crea si spatii mai mari de lucru, spatii comune de intalnire, poate chiar si o mica biblioteca. Angajatii se vor astepta la spatii noi, mai fresh, care sa ii inspire si care sa ii uneasca, pe cat posibil. Fluxul de lucru cu siguranta va fi influentat de noile schimbari.

Iti vei dezvolta oportunitatile de angajare si colaborare

Aceasta relocare a firmei se poate traduce si printr-un spatiu mai mare, dar si printr-o sansa pe care o poti da unor noi colaboratori sau angajati. Trebuie doar sa ai resursele necesare si deschiderea de noi pozitii in cadrul companiei si in acest mod, poti aduce un alt beneficiu in folosul tuturor – oameni noi, energici, care sa contribuie la indeplinirea tuturor obiectivelor de grup.

Acorda-le mai multa incredere angajatilor

Cu cat vei implica mai mult angajatii in acest proces de relocare, cu atat vor exista mai multe beneficii. Este indicat sa nu ii anunti doar de mutarea firmei si sa va vedeti direct in noua locatie. Incearca sa le ceri sfaturi asupra noului spatiu – cum si-ar dori sa arate,  care ar fi, in opinia lor, locatia ideala, etc. In acest fel, nu numai ca ei se vor simti apreciati, dar comunicarea va fi mult mai libera. Si nu uita – mai multe idei inseamna mai mult succes!

Evalueaza-ti fondurile

Atunci cand te ocupi de relocarea firmei, vei vedea ca, in acest mod, vei fi capabil sa iti evaluezi si cheltuielile financiare pe care esti dispus sa le faci. Vei aduce, din nou, un beneficiu companiei tale – cu un plan amanuntit, iti vei cunoaste mai bine bugetul, interesele, prioritatile.

Acestea pot fi doar cateva beneficii pe care mutarea firmei le va aduce odata cu sine. Chiar daca acest proces va dura si nu va fi, poate, la fel de usor precum ti-ai dori, nu trebuie sa fie vazuta ca pe o activitate stresanta. Iti poate aduce noi evaluari ale angajatilor, noi prioritati de luat in calcul, precum si motivatie in plus, atunci cand incepi un astfel de proiect nou.

Mutare
ieftina mobila
Montare mobila
Demontare mobila
Depozitare
mobila
Relocarea
firmei
Mutari
nationale
Mutari
internationale
Mutari
firme
Reconditionare
mobila

Cere cotatie