0730.238.240

Curatenie generala: Cum sa-ti faci luna casa in care te muti?

August 31, 2018
curatenie casa noua

Peste doua saptamani urmeaza sa te muti intr-o casa noua? Ai stabilit deja toate detaliile cu firma de mutari cu care ai decis sa colaborezi pentru transportul mobilierului si celorlalte bunuri ale tale in viitoarea locuintei? Atunci, nu-ti ramane decat sa te pregatesti pentru curatarea casei in care urmeaza sa locuiesti in scurt scurt timp. Am pregatit, mai jos, cateva sfaturi pentru curatenie generala de care ar fi foarte bine sa tii cont.

Decide cat de curata vrei sa fie noua casa

Prima intrebare pe care ar fi bine sa ti-o pui inainte sa te apuci de curatenia generala este „Cat de curat vreau sa fie in noua casa?”. Dupa ce o sa-ti raspunzi sincer la intrebarea anterioara, o sa poti sa-ti intocmesti un program pentru curatenie, astfel incat sa stii, cu aproximatie, cat ar putea sa dureze toate activitatile. Ia in calcul, printre altele, in cate incaperi vei fi nevoit (sau nevoita) sa cureti, de unde vei incepe curatenia si unde o vei termina.

Fa-ti un plan pentru curatenie

Fa-ti un plan, cat mai detaliat, pentru curatenia generala in noua locuinta. Descopera, in continuare, ce elemente ar fi indicat sa includa planul tau:

Deleaga sarcinile

In situatia in care o sa aiba cine sa te ajute la curatenia generala, anunta-le din timp pe persoanele respective despre planurile tale. Prezinta-le „strategaia de atac” pe care ai facut-o, roaga-le sa-ti dea feedback si, de asemenea, sa-ti spuna in ce le-ar placea sa se implice, mai exact. Poate ca o persoana va dori sa spele geamurile, iar o alta sa dea cu aspiratorul. Dupa ce asculti feedbackul si dorintele fiecarei persoane, pasul urmator ar fi sa delegi sarcinile. Deleaga totul cat mai clar si toata lumea o sa fie multumita!

Pregatirea curateniei

Etapa de pregatire a curateniei generale in viitorul tau camin este foarte importanta. Prin urmare, pe langa achizitia de produse si curatenie si mobilizarea de ajutoare, mai trebuie sa faci un lucru. Mai exact, cu cateva zile inainte ca firma de mutari sa-ti transporte mobila in noul camin, discuta cu reprezentantii sai si roaga-i sa-ti aseze toate bunurile intr-o singura incapere. Sau in doua, daca nu incap intr-una singura. Astfel, tu si ajutoarele tale veti putea sa faceti curatenie mai usor.

Cum scapi de curatenie

Daca nu vrei sa smotruiesti deloc in viitoarea casa, apeleaza la o companie care ofera servicii de curatenie. Ca sa gasesti o firma profesionista de curatenie, care sa faca o treaba foarte buna, iti recomandam sa te documentezi foarte bine si, de asemenea, sa le ceri niste recomandari cunoscutilor tai.

Mutare
ieftina mobila
Montare mobila
Demontare mobila
Depozitare
mobila
Relocarea
firmei
Mutari
nationale
Mutari
internationale
Mutari
firme
Reconditionare
mobila

Cere cotatie