0730.238.240

Unde se arunca mobila veche? Cum scap de ea?

August 29, 2018
mutare mobila

O intrebare pe care si-o pun toti oamenii care isi renoveaza locuinta sau se pregatesc sa se mute intr-o casa noua este: „Unde se arunca mobila veche?”. Raspunsul la intrebarea anterioara este ca mobila veche nu se arunca. Nici la ghena si nici in spatele blocului, deoarece oricine procedeaza astfel risca sa fie amendat de catre autoritati. Daca si tu esti in situatia in care vrei sa scapi de niste mobila veche, am pregatit pentru tine cateva sfaturi. Recomandarile noastre te vor ajuta atat sa scapi de mobila veche cat si sa nu primesti sanctiuni din partea autoritatilor.

Primul sfat: reconditioneaza mobila

Nu te intreba „Unde se arunca mobila veche?”, ci „As putea sa reconditionez mobila veche pe care o am?”. Daca nu poti sa-ti raspunzi la a doua intrebare anterioara, iti recomandam sa apelezi la consultantii Engineer Moving. Pentru ca Engineer Moving nu ofera doar transport de mobila in Bucuresti, in tara si in alte localitati din strainatate, ci si servicii de reconditionare, reparare si restaurare de mobila. Intra AICI daca vrei mai multe detalii despre serviciile noastre de reconditionare, reparare si restaurare de mobila. Pana in prezent, am readus la viata peste 10.000 de obiecte vechi de mobilier asa ca putem, cu siguranta, sa te ajutam si pe tine, atata vreme cat piesele vechi de care vrei sa scapi pot fi reconditionate.

Al doilea sfat: doneaza

In cazul in care mobila veche pe care vrei sa o arunci este intr-o stare buna, o varianta ar fi sa o donezi. Iar ca sa donezi mobila veche cel mai bine ar fi sa iei legatura cu niste prieteni, rude sau cunostinte despre care stii ca ar avea nevoie de un pat, o saltea, o comoda ori un sifonier. Daca nu ai pe nimeni apropiat care ar putea sa primeasca mobila ta veche, atunci ar merita sa contactezi una sau cu mai multe organizatii neguvernamentale care lucreaza cu batrani sau cu copii. Organizatiile neguvernamentale au tot timpul nevoie de diverse donatii, asa ca nu va fi greu sa gasesti una care sa accepte mobila ta veche.

Al treilea sfat: vinde

In situatia in care mobila ta este intr-o stare foarte buna, o idee interesanta ar fi sa incerci sa faci bani de pe urma ei. Iar suma pe care o vei strange din vanzarea mobilierului vechi vei putea sa o reinvestesti in niste piese moderne. Ca sa vinzi mobila veche, nu trebuie decat sa pozezi fiecare articol, iar apoi sa incarci fotografiile realizate pe un site de anunturi gratuite. Si, bineinteles, sa te gandesti la un pret pentru fiecare obiect! Ca sa-ti faci o idee despre cat sa ceri, cel mai simplu ar fi sa te uiti la obiectele de mobilier similare cu ale tale, aflate la vanzare pe respectivul site de anunturi gratuite.

Al patrulea sfat: apeleaza la o firma care colecteaza mobila veche

Daca nu stiai, exista firme care pot sa-ti colecteze gratis mobila veche. De regula, aceste firme reconditioneaza mobila veche si o scot la vanzare. Sau, daca mobila nu este in cea mai buna stare, pastreaza parti din ea, pe care le foloseste apoi la alte piese de mobila.

Mutare
ieftina mobila
Montare mobila
Demontare mobila
Depozitare
mobila
Relocarea
firmei
Mutari
nationale
Mutari
internationale
Mutari
firme
Reconditionare
mobila

Cere cotatie