tot ce trebuie sa stii atunci cand te muti
Tot ce trebuie sa stii atunci cand te muti
March 26, 2018
mutari
Ce sa faci daca vrei sa tii stresul departe de tine cand te muti
April 13, 2018
Show all

Sfaturi inedite de care sa tii cont cand te muti

sfaturi mutare

Te pregatesti sa te muti intr-o noua casa? Descopera cateva sfaturi inedite de care ar fi bine sa tii cont daca vrei ca tot procesul sa decurga rapid si fara probleme.

Primul sfat: apeleaza la o firma profesionista de mutari

Cel mai simplu lucru pe care il poti face pentru o mutare fara griji ar fi sa apelezi la o firma profesionista de transport de mobila. O astfel de firma nu doar ca iti preia bunurile din locuinta in care traiesti in prezent si ti le transporta in noua casa, ci si le demonteaza, le impacheteaza si le remonteaza. De asemenea, o compania profesionista de mutari de mobila iti ofera si servicii de depozitare, pentru situatiile in care nu-ti pot transporta lucrurile in noua casa imediat dupa mutare. Ca sa gasesti o firma profesionista de transport de mobila cu care sa lucrezi,cel mai bine ar fi sa le ceri niste recomandari prietenilor si cunoscutilor. Daca niciunul dintre apropiatii  tai nu a apelat la serviciile unei firme de mutari de mobila in ultima perioada, atunci documenteaza-te singur cu ajutorul Internetului. Inainte sa incepi etapa de documentare, stabileste-ti niste criterii pe care ti-ai dori sa le indeplineasca o companie ideala de transport de mobila. Apoi, apuca-te efectiv de cautat si fa-ti o lista scurta cu maximum cinci companii de mutari de mobilier cu care ti-ar placea sa colaborezi. In final, alege-o pe cea care indeplineste cat mai multe dintre criteriile alese de tine.

 

Al doilea sfat: nu cheltui bani pe materialele necesare la impachetat

Chiar daca vei folosi o companie profesionista care sa-ti mute mobila in noua locuinta, te-ai hotarat sa-ti impachetezi singur lucrurile, ca sa faci niste economii. Pentru impachetat vei avea nevoie de mai multe produse, precum cutii de carton, foarfece, folii de plastic, etichete, benzi adezive si markere. Foloseste-te de ceea ce ai deja acasa, iar daca iti lipsesc niste produse pentru impachetatul lucrurilor, ia legatura cu cativa prieteni. Mai mult ca sigur ca vor dori sa te ajute cu anumite obiecte.

 

Al treilea sfat: lasa hainele in comode

In cazul in care o sa fie nevoie sa muti mai multe comode pline cu haine, nu le goli. Tot ce trebuie sa faci este sa „invelesti” in folie respectivele comode. Hainele vor fi in regula in comode, atata vreme cat sertarele obiectelor de mobilier in cauza nu se vor deschide.  

 

Al patrulea sfat: fiecare cutie sa stea acolo unde ii este locul

Cand te apuci de impachetat lucrurile pentru mutare, fa-o destept! Adica impacheteaza, pe rand, obiectele din fiecare incapere. Si, dupa ce termini de impachetat obiectele dintr-o camera, lasa cutiile acolo, nu le muta intr-o alta incapere.

Leave a Reply