0730.238.240

Reconditionare mobila – NOU!

Transport mobila » Servicii » Reconditionare mobila – NOU!
Cere cotatie

„Aici, functionalitatea este estentiala, fie ea originala sau modificata, aspectul initial poate fi schimbat dupa bunul plac.” Dumitru, Engineer Movig – restaurare mobilier

Aveti piese de mobilier pe care doriti sa le reconditionati, reparati sau restaurati? Avem solutia perfecta pentru dumneavoastra si pentru piesele de mobilier care ne sunt atata de dragi!

Ce putem face?

Reconditionare mobilier / Restaurare mobila

Restaurari corpuri mobila veche & modificare mobilier

Reconditionare & retapitare scaune, fotolii si canapele

Restaurari mese

Reconditionari obiecte metal sau lemn

Reconditionari pianine

Restaurari rame tablouri sau oglinzi

Restaurare mobilier bisericesc

Argintare si aurire obiecte

Reconditionare usi si scari interioare, jaluzele de lemn si manere

 

Reconditionam mobilierul vechi ca sa te bucuri de el pentru multi ani!

Restaurarea de mobila reprezinta unul dintre serviciile prin care ne diferentiem de competitorii nostri de pe piata locala. Oferim servicii integrate de restaurare mobilier, iar pana acum am readus la viata peste 10.000 de obiecte vechi. Pasiunea si respectul pentru lemn ne-au determinat sa le oferim clientilor nostri nu doar posibilitatea de a-si transporta, monta si depozita mobila, ci si servicii profesioniste de restaurare si reconditionare. Reconditionam si restauram diverse tipuri de obiecte din lemn, de la mese, scaune si fotolii, pana la pianine sau jaluzele.

Reconditionam mobila in Bucuresti si din toata tara. In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre serviciile de reconditionare a mobilierului, va rugam sa ne contactati! Experienta acumulata pana in prezent in reconditionarea de mobilier vechi reprezinta o garantie a profesionalismului care ne caracterizeaza!

Primim comenzi din Bucuresti si din toata tara. In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre serviciile de reconditionare mobila, va rugam sa ne contactati!

Mutare
ieftina mobila
Montare mobila
Demontare mobila
Depozitare
mobila
Relocarea
firmei
Mutari
nationale
Mutari
internationale
Mutari
firme
Reconditionare
mobila

Cere cotatie