dezasamblare
Cum eviti dezasamblarea mobilierului in timpul mutarii
August 25, 2017
mutari firme
Cum sa-ti schimbi, rapid si eficient, sediul companiei
September 7, 2017
Show all

Sfaturi despre cum sa alegi o firma de mutari

engineer moving

 

Urmeaza sa te muti si te gandesti sa apelezi la o firma care ofera servicii specializate de transport de mobila, dar nu stii de unde sa incepi? Echipa Engineer Moving are o serie de sfaturi pentru tine, care te vor ajuta sa intelegi mai bine ce anume trebuie sa ai in vedere cand alegi o firma de mutari.

Documenteaza-te

Documentarea reprezinta una dintre cele mai importante etape din procesul de alegere a unei firme de mutari profesioniste. Poti incepe sa te documentezi cu ajutorul motoarelor de cautare si al retelelor sociale. Dupa ce reusesti sa intocmesti o lista cu 4-5 nume de firme ce ti se par interesante, intra pe site-urile lor, precum si pe diverse forumuri de discutii, unde ai putea sa afli mai multe informatii. De asemenea, in etapa de documentare poti sa discuti si cu prieteni sau cunoscuti care au apelat de curand la o firma de mutari. Pune-le cat mai multe intrebari si roaga-i sa-ti prezinte atat partile pozitive, cat si cele negative ale procesului de mutare.

Verifica la ministerul Finantelor

Intra pe site-ul ministerului Finantelor si verifica rezultatele financiare ale firmelor de mutari pe care le-ai trecut pe lista scurta. Vei afla informatii legate de cifra de afaceri, profitabilitate si numarul mediu de angajati. De asemenea, pe site-ul ministerul Finantelor vei putea vedea daca firma respectiva este inca in activitate sau a intrat in insolventa ori faliment.

Analizeaza serviciile oferite

O firma profesionista de mutari pune ofera o gama variata de servicii. Engineer Moving pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele servicii: transport, demontare si montare, impachetare, depozitare si reconditionare. De asemenea, Engineer Moving este autorizata de transporte obiecte fragile de mobilier din patrimoniul cultural national al Romaniei.

Tine cont de personal, de starea masinilor si de portofoliul de clienti

O firma profesionista de mutari ar trebui sa aiba suficient de multi oameni astfel incat sa onoreze cat mai repede comenzile. Personalul Engineer Moving este format din tineri profesionisti, care beneficiaza constant de instruire pentru ca bunurile clientilor sa ajunga in siguranta la destinatie. Totodata, Engineer Moving dispune de masini noi de transport. Pana in prezent, compania a oferit servicii de mutari pentru peste 8.000 de persoane fizice si mai mult de 700 de companii.

Speram ca toate sfaturile de mai sus sa te ajute sa iei o decizie in cunostinta de cauza cand vine vorba de alegerea unei firme de mutari de mobila.

Sursa foto: pixabay.com

Leave a Reply