mutare firme
Cum alegi o companie care sa te ajute sa muti intr-o alta casa
June 22, 2018
mutare mobila
Unde se arunca mobila veche? Cum scap de ea?
August 29, 2018
Show all

Sfaturi de economisire a timpului pentru mutarea afacerii tale

sfaturi mutare firma

Relocarea firmei poate fi coplesitoare, consumatoare de timp si costisitoare. Iata cateva sfaturi pentru a va ajuta sa va pregatiti pentru o mutare corecta si eficienta, fie ca sunteti sau nu responsabili de aceasta procedura. Ei bine, noi venim in ajutor cu o gama diversificata de servicii cum ar fi: mutari ieftine de mobila, depozitare mobila, montare si demontare mobila, relocare, mutari nationale si internationale, mutari firme, reconditionare mobila, transport mobila Bucuresti si alte localitati.

Cea mai eficace modalitate de relocare a firmei este sa apelezi la servicii specializate, asa cum le-am mentionat pe cele anterior. 

In randurile de mai jos vei regasi sfaturile pe care ti le propunem pentru o mutare perfecta.

Planifica perioada in care vrei sa faci relocarea firmei

planificare mutare

 

Inainte de a lua decizia de a muta sediul firmei, planifica perioada in care vrei sa faci aceasta procedura. Este foarte important sa stii data mutatiei deoarece vei evita sa incurci anumite planuri de business. Daca deja ai locul gasit, verifica cand iti expira contractul initial al sediului si care este data la care incepe colaborarea pentru noul sediu. Avand la baza aceste informatii vei sti cu exactitate data la care ar trebuie sa muti sediul firmei. In plus, vei avea timp sa anunti toti angajatii.

 

Noteaza fiecare etapa in calendar

planificare mutare

 

Pentru un rezultat maxim si sigur noteaza in calendar tot ce trebuie sa faci in fiecare zi. Este foarte important sa-ti notezi in calendar perioadele deoarece nu vei avea probleme pe parcursul intregului proces de mutare.

Dupa ce ai aceasta planificare, apeleaza la o firma de relocare si transport mobila.

 

 

Informarea angajatilor

informare angajati

 

Inainte de a apela la o firma de transport, trebuie sa informezi angajatii sa-si puna lucrurile personale in cutii si sa-si noteze numele pentru a evita anumite incurcaturi intre obiecte. Calculatoarele sau alte obiecte de acest fel trebuie sa fie securizate si in siguranta pentru a evita anumite neplaceri. In plus, angjatii trebuie sa stie noua locatie si data de inceput la noul sediu.

Alege o firma care se ocupa de relocarea sediului

firma relocare sediu

Engineer Moving, este o firma importanta de transport si mutari firme deoarece ofera servicii diversificate si accesebile pentru orice buget. In plus, echipa de specialisti te ajuta cu demontarea si remontarea ulterioara a mobilei de birou. Nu mai este nevoie sa  aduci persoane separte, noi ne ocupam de tot. In plus, angajatii au grija ca toate obiectele sa nu se deterioreze pe tot parcursul transportului. Obiectele de birou sunt foarte importante si de aceea ne concentram atentia pe perfectiune si transport sigur.

In plus, o astfel de firma te ajuta sa stabilesti un termnen limita pentru fiecare pas al planului.  Este foarte important sa-i comunici firmei data potrivita pentru mutarea sediului pentru a avea timp sa se pregateasca din timp.

Activitatile de impachetare sau demontare presupun ore bune de lucru si de aceea trebuie sa fii focus pe aceste termene. De altfel, poti comunica consultantului planul de mutare, acesta este foarte important pentru firma de relocare.

Ocupa-te din timp de formalitatile cu mutarea sediului

Aceasta etapa este esentiala deoarece firma de relocare trebuie sa aiba acces la noul sediu.

Astfel de formalitati tin de: schimbarea/adaugarea adresei in documentele firmei la Registrul Comertului, informarea furnizorilor de servicii ( lumina, gaze, internet, telefonie mobila si fixa, curierat, apa, cafea, curatenie, etc) cu privire la noul sediu. Alte formalitati tin de incheierea contractului de vanzare-cumparare sau inchiriere. Fara un contract la mana, nu se poate efectua relocarea respectiva.

Pregatirea pentru ziua mutarii

Trebuie sa reamintesti angajatilor ziua de relocare pentru a-si pregati din timp lucrurile personale. In plus, la noul sediu trebuie sa fie o persoana care sa ofere acces firmei de relocari. In cazul in care este un spatiu mai mare de birouri, trebuie informati angajatii de la administratie si receptie. Acestia trebuie sa le ofere acces in cladire si la birou.

Leave a Reply