mutari firme
5 lucruri pe care sa le ai in vedere atunci cand esti nevoit sa iti schimbi sediul firmei
March 10, 2018
engineer moving mutari
7 greseli pe care le faci cand iti muti firma
March 16, 2018
Show all

In sfarsit ne mutam! Dar cum facem cu mobila?

mutari mobila

Acel moment in care gasesti apartamentul visurilor tale nu se compara cu nimic! Te-ai muta si de maine daca nu te-ai confrunta cu o mare problema care poarta numele de ”transport mobila”. Te uiti in jurul tau, in vechiul apartament si iti vine sa o iei la fuga pentru ca nu gasesti nicio solutie pentru a muta toate lucrurile din el in noul apartament din capatul celalalt al Bucurestiului. Si cand vine vorba de mutari Bucuresti, cu totii stim ca e o adevarata provocare!

Una dintre solutiile care iti vine prima data in cap este ajutorul prietenilor. Incepi sa dai telefoane, sa le spui entuziasmat ca ai gasit apartamentul perfect in sectorul 2, ca vei fi mai aproape de ei, dar ca nu stii cum sa faci cu transportul obiectelor de mobilier. Desigur, unii prieteni te vor ajuta in timp ce altii vor gasi tot felul de scuze pentru a te refuza intr-un mod civilizat, mai ales atunci cand se gandesc ca au de carat mobila de la etajul 4, de asezat in camionul inchiriat si apoi sa de asezat in noul apartament. In plus, trebuie sa tii cont de faptul ca s-ar putea ca in tot acest proces de mutari, mobila ta sa aiba de suferit din diverse motive: ori nu ai impachetat-o asa cum ar fi trebuit, ori prietenii tai nu au avut prea mare grija cand au carat-o pe scari. Atunci cand vine vorba de mutari, tindem sa ne speriem, sa ne panicam, sa nu mai gandim asa cum trebuie. Si e normal. E o mare responsabilitate si intr-un fel, te pregatesti pentru o noua etapa din viata ta.

Revenind la partea care ne intereseaza cel mai mult: transport mobila. Am vorbit deja de solutia cu prietenii care in multe cazuri nu este cea mai buna. Cea de-a doua solutie care uneori pare mai costisitoare, este optarea pentru o firma specializata in mutari Bucuresti si transport mobila.

O firma de transport mobila nu te va ajuta doar cu mutarea mobilei dintr-o parte in alta, ci iti va pune la dispozitie si o echipa intreaga care se va ocupa de organizarea mutarii, de demontarea si montarea mobilei, de impachetarea ei in tot felul de cutii sau folii care sa le protejeze pe durata transportului si cel mai important, te va ajuta sa o cari pe scari, chiar si de la etajul 4. Asa ca, nu iti mai face atatea probleme, pune mana pe telefon si apeleaza la Engineer Moving, o companie specializata in mutari mobila la un pret accesibil tuturor! Daca ar fi sa pui in balanta avantajele pe care le obtii daca apelezi la o astfel de companie si suma pe care va trebui sa o platesti, vei vedea ca vei iesi in castig. In plus, mobila ta nu va avea de suferit si va ajunge intr-o stare impecabila in noul apartament.

Cand ajungi insa in noul apartament, s-ar putea sa te confrunti cu o alta problema: nu incap toate obiectele de mobilier! Ce e de facut in aceasta situatie? Primul lucru la care te gandesti este sa iti suni rudele sa le intrebi daca nu au nevoie de un birou sau de o masuta de cafea pentru ca tie nu iti mai incap in living. Mai greu este cand nu ai unde sa le duci, dar in acelasi timp parca nici nu le-ai arunca. Solutia vine tot de la Engineering Moving: serviciul de depozitare mobila. Astfel, in timpul in care tu cauti o solutie pentru acele obiecte de mobilier care te incurca in noul apartament, compania se va ocupa de depozitarea acestora intr-o hala cu toate conditiile optime pentru ca mobila ta sa nu sufere degradari.

 

Leave a Reply