Cum sa vinzi casa mai usor si sa te muti intr-o noua locuinta, fara batai de cap

impachetare mobila
Cum sa-ti impachetezi mobila si lucrurile pentru o mutare fara griji
July 26, 2017
mutari engineer
Sase sfaturi inteligente de care sa tii cont cand te muti
August 22, 2017
Show all

Cum sa vinzi casa mai usor si sa te muti intr-o noua locuinta, fara batai de cap

engineer moving

 

Vanzarea unei case ridica, de regula, doua mari probleme pentru vanzator: gasirea unui comparator si mutarea mobilei in noua locuinta. Afla, in continuare, ce trebuie sa faci astfel incat sa te muti rapid, fara multe batai de cap.

Alege o agentie imobiliara

Apeleaza la o agentie imobiliara ce ofera servicii de calitate, daca vrei ca lucrurile sa se miste cat mai repede. Stabileste inca procesului de vanzare ce asteptari ai de la agentie si cati bani vrei sa primesti pe casa sau apartament. De asemenea, ia-ti suficient de mult timp pana sa alegi agentie imobiliara cu care vrei sa lucrezi. Dupe ce te decizi asupra agentiei imobiliare, incheie un contract, dar citeste-l cu atentie inainte de sa-l semnezi, pentru ca anumite firme de profil au pot sa adauge niste clauze ori comisioane care sa fie in defavoare ta.

Daca nu ai o idee concreta despre cat sa ceri pe locuinta pe care o vinzi, o sugestie ar fi sa intri pe mai multe site-uri de anunturi imobiliare sau pe publicatii specializate in domeniile real-estate si constructii, deoarece acolo vei gasi, cel mai probabil, analize despre preturile caselor si apartamentelor din orasul tau.

Pregateste locuinta pentru vizionari si pentru mutare

Fa-ti o lista cu materialele de care vei avea nevoie pentru impachetatul mobilei si a celorlalte obiecte din casa. De asemenea, intocmeste un plan in ceea ce priveste ordinea camerelor pe care le vei goli. Ia legatura cu o firma profesionista de mutari, asa cum este Engineer Moving. Personalul nostru te poate ajuta cu sfaturi pretioase care sa-ti usureze tot procesul de mutare. De asemenea, iti oferim materiale cu care sa-ti impachetezi mobila sau putem sa facem noi toata treaba pentru tine. Mai mult, iti punem la dispozitie servicii pentru depozitarea mobilei, daca locuinta in care urmeaza sa te muti nu este pregatita sa te primeasca. Un delegat al firmei noastre va calcula costurile depozitarii mobilei si va veni cu o solutie personalizata pentru nevoile tale. Mobila va fi depozitata cu grija in interiorul unei hale, in conditii optime de caldura si umididate. De asemenea, bunurile tale vor fi pazite si supravegheate non-stop.

O casa goala si curata este mult mai atractiva pentru potentialii cumparatori, asa ca ar fi bine sa iti depozitezi sau sa-ti muti mobila inainte sa scoti la vanzare locuinta din care urmeaza sa pleci.

Sursa foto: pixabay.com

Leave a Reply