engineer moving
Sfaturi despre cum sa alegi o firma de mutari
August 30, 2017
mutari ieftine de mobila
5 lucruri pe care sa le ai in vedere dupa ce te-ai mutat
October 2, 2017
Show all

Cum sa-ti schimbi, rapid si eficient, sediul companiei

mutari firme

Compania ta se va muta, in scurt timp, intr-un sediu nou, deoarece ai angajat foarte multi oameni in ultima perioada, iar birourile actuale au devenit neincapatoare. Iata ceea ce ar trebuie sa faci daca vrei ca mutarea sa decurga rapid si fara nervi.

Alege un responsabil de proiect

Numeste un „manager de proiect” din interiorul firmei. In cazul in care mutarea catre noul sediu implica sute de angajati, ar fi recomandat sa alegi mai multi astfel de responsabili. Managerul sau managerii de proiect, dupa caz, ar trebui sa nu intre in panica si sa stabileasca un plan concret de actiune, care sa fie cat mai detaliat. Planificarea mutarii poate sa sa inceapa cu cateva saptamani sau chiar luni inainte de momentul propriu-zis. Planul de actiune va include toate variabilele, de la demontatul si impachetatul mobilei, pana la depozitare si transport. De asemenea, este foarte important ca managerul sau managerii de proiect sa ia in calcul si timpul care s-ar putea pierde in cazul unor greseli ori situatii nepravazute.

Apeleaza la o companie de transport de mobila

Alegerea unei furnizor de servicii de transport specializat in mutari de firme reprezinta varianta ideala pentru schimbarea sediului companiei tale. Inainte sa aleaga un furnizor anume, managerul sau managerii de proiect ar trebui sa se documenteze temeinic. Motoarele de cautare, retelele sociale si forumurile de discutie reprezinta niste surse foarte bune pentru documentare. De asemenea, managerul sau managerii de proiect pot sa incerce sa obtina recomandari de la salariatii altor angajatori care au trecut de curand printr-un proces de mutare.

O companie profesionista de mutari ofera mai multe tipuri de servicii. Engineer Moving pune la dispozitia fimelor care vor sa-si schimbe sediul urmatoarele servicii: demontarea si montarea mobilei, impachetare de mobila, depozitare de mobila si transport de mobila. Personalul Engineer Moving este format din tineri profesionisti, care participa frecvent la cursuri de perfectionare. Totodata, Engineer Moving le ofera posibilitatea firmelor care isi schimba sediul sa efectueze mutarea in zilele de week-end sau noaptea.

Anunta-i pe clienti ca te muti

Chiar daca nu pare, clientii joaca un rol important in mutarea companiei tale intr-un sediu nou. Anunta-i de planurile tale, ca sa stie unde pot sa te gaseasca, daca au nevoie de tine. Mai mult, mutarea intr-un sediu nou poate fi o oportunitate excelenta ca sa reiei legatura cu clienti mai vechi, carora sa le povestesti despre dezvoltarea ta si sa le propui sa colaborati, intr-un fel sau altul.

 

Sursa foto: pixabay.com

Leave a Reply