0730.238.240

Cum sa-ti pregatesti bunurile din dormitor pentru mutare

January 23, 2018
firma mutari

Dormitorul este una dintre cele mai importante incaperi din locuinta si ar trebui sa-i acorzi atentia cuvenita si in cazul in care ai in plan sa te muti intr-o alta casa. Pregatirea corespunzatoare a bunurilor din dormitor pentru mutat este esentiala, daca iti doresti ca totul sa fie in regula in timpul procesului de schimbare a locuintelor. Afla, mai jos, ce ar fi bine sa faci astfel incat sa-ti pregatesti corect mobila si celelalte obiecte de pret din dormitor pentru o mutare fara griji.

Intocmeste o lista cu materialele necesare pentru impachetat

Orice mutare presupune respectarea mai multor pasi, iar una dintre cele mai importante etape este cea a impachetarii bunurilor. Pentru impachetarea bunurilor o sa ai nevoie de diverse materiale si obiecte, cum ar fi: folie cu bule, folie simpla, hartie, banda adeziva, marker, paturi, cutii, etichete si foarfece. Le poti cumpara pe toate pe cont propriu sau poti sa rogi firma de mutari ieftine de mobila cu ai hotarat sa lucrezi sa se ocupe de tot procesul de impachetare a bunurilor tale din dormitor si din celelalte incaperi ale casei tale. Cel mai bine ar fi sa-i lasi pe reprezentantii firmei de mutari sa impacheteze toate obiectele din dormitor pe care doresti sa le muti, deoarece experienta si materialele necesare astfel incat totul sa se intample foarte rapid, iar bunurile tale sa fie in perfecta siguranta pe durata transportului. Insa daca ai tot ce iti trebuie si te si pricepi, nu e nicio problema sa-ti impachetezi singur sau singura bunurile din dormitor.

Trece in revista ceea ce vrei sa impachetezi

Indiferent daca iti impachetezi tu bunurile sau daca ii lasi pe reprezentantii companiei de mutari sa o faca, trece in revista tot ceea ce vrei sa impachetezi. Grupeaza-le pe diverse categorii principalele: mobila, electronice, haine, carti si poze. Dupa ce iti este foarte clar ce obiecte vrei sa ajunga in noua casa, aranjeaza-le pe fiecare in diverse zone din dormitor, in functie de categorie. De exemplu, ai putea sa asezi mobilierul in centrul camerei, iar electronicele, hainele, cartile si pozele, de jur imprejurul corpurilor de mobila.  

Cateva sfaturi utile cand iti impachetezi bunurile

Fiecare obiect din camera ar trebui impachetat intr-un anumit fel, astfel incat sa fie protejat 100% in timpul procesului de mutare. Descopera, in continuare, cateva sfaturi utile de care ar fi bine sa tii cont cand iti impachetezi bunurile:

, ,

Mutare
ieftina mobila
Montare mobila
Demontare mobila
Depozitare
mobila
Relocarea
firmei
Mutari
nationale
Mutari
internationale
Mutari
firme
Reconditionare
mobila

Cere cotatie