0730.238.240

Cum poti sa economisesti cand te muti

February 12, 2018
mutari firme

Mutarea firmei intr-un sediu nou sau schimbarea locuintei naste nenumarate provocari. Una dintre cele mai importante provocari dintr-un proces de mutare este reprezentata de costuri. Daca nu gestionezi tot procesul asa cum trebuie, risti sa scoti din buzunar foarte multi bani, fara sa beneficiezi insa de niste servicii de calitate. Echipa Engineer Moving iti ofera, in continuare, cateva sfaturi de care ar fi bine sa tii cont daca vrei sa te muti fara batai de cap si fara sa cheltui o avere.

Nu alege cea mai ieftina companie de mutari

Cel mai important sfat este sa nu alegi cea mai ieftina companie de transport de mobila de pe piata, deoarece s-ar putea ca bunurile tale sa nu ajunga intr-o stare buna in noua lucatie in care urmeaza sa te muti. Inainte sa alegi o companie de mutari cu care sa lucrezi, documenteaza-te cat mai bine, atat cu ajutorul Internetului, cat si al cunoscutilor. Dupa ce te documentezi, fa-ti o lista scurta cu 3-5 companii care respecta cat mai multe dintre criteriile alese de tine. Nu pretul ar trebui sa fie principalul criteriu dupa care sa alegi o companie de mutari. Mai importante sunt serviciile oferite, experienta companiei, flota de masini si profesionalismul angajatilor. O companie serioasa ofera o gama variata de servicii de mutari firme si persoane fizice, de la montare si demontare de mobila, pana la depozitare si relocare.

Planifica totul

Procesul de mutare ar trebui planificat din timp, altfel risti sa ramai cu portofelul gol. Pentru o planificare ca la carte ar fi bine sa stii exact cand urmeaza sa te muti. Cand totul iti este clar, incepe sa te gandesti la toate aspectele problemei, cum ar fi demontarea corpurilor de mobilier, transportul lor, depozitarea lor si, de ce nu, impachetarea lor. Planificarea ta ar fi bine sa tina cont ca ar putea sa apara si greseli sau situatii neprevazute.

Stabileste clar pentru ce platesti si ce nu
Inainte sa semnezi contractul cu firma de mutari cu care te-ai decis sa colaborezi, asigura-te ca stii exact cat platesti si pentru ce servicii platesti. Respectivul contract ar trebui sa cuprinda atat obligatiile, cat si drepturile tale. Daca nu esti multumit de prevederile contractului in cauza, discuta cu firma de mutari si cere sa introduci niste clauze care sa te protejeze financiar. Se poate intampla ca bunurile tale sa fie avariate serios in timpul procesului de mutare, asa ca este bine sa ai o plasa de siguranta pentru un asemenea scenariu.

Mutare
ieftina mobila
Montare mobila
Demontare mobila
Depozitare
mobila
Relocarea
firmei
Mutari
nationale
Mutari
internationale
Mutari
firme
Reconditionare
mobila

Cere cotatie