mutari engineer
Sase sfaturi inteligente de care sa tii cont cand te muti
August 22, 2017
engineer moving
Sfaturi despre cum sa alegi o firma de mutari
August 30, 2017
Show all

Cum eviti dezasamblarea mobilierului in timpul mutarii

dezasamblare

 

Unele obiecte de mobilier sunt foarte complexe, si necesita un timp indelungat de asamblare sau folosirea unor unelte speciale. In plus, nu toata lumea are cunostintele sau abilitatile necesare pentru a asambla obiecte de mobilier.

Engineer Moving ofera servicii de dezasamblare si reasamblare

Cu toate acestea, daca alegi compania de transport potrivita, toate aceste probleme vor deveni istorie. Engineer Moving iti pune la dispozitie atat servicii de transport, cat si dezasamblare/ asamblare mobila.

Echipa noastra este formata din profesionisti cu experienta, care au urmat si urmeaza continuu cursuri de perfectionare in domeniul mobilierului, astfel incat sa cunoasca detalii despre toate metodele folosite la asamblarea pieselor de acest gen si nu numai. De asemenea, ei dispun de cele mai noi tehnologii pentru aceste operatiuni.

Odata ajunsi la locatie, membrii echipei de mutare vor identifica cele mai mari obiecte de mobilier care trebuie mutate. Vor fi vizate in special cele care nu pot fi scoase pe usa intr-o singura bucata, sau care nu pot fi transportate pe scari sau lift. In continuare vor fi identificate si alte obiecte mai mici, care pot fi transportate mai eficient dupa dezasamblare. Dupa ce se stabileste care obiecte vor fi demontate si care nu, se pun in aplicare schemele de demontare-montare potrivite, astfel incat transportul sa fie efectuat cu rapiditate, cu costuri optime si fara producerea vreunui incident.

Remontarea in noua locatie va fi efectuata tot de profesionistii din echipa noastra, pentru a asigura montajul perfect al obiectelor tale de mobilier. De asemenea, in cazul in care mobila a suferit defecte in timpul procesului de asamblare original, echipa noastra este calificata sa remedieza aceste defecte la remontare.

Unele obiecte de mobilier, precum cele de baie sau bucatarie, necesita gaurirea zidului sau a podelei pentru a fi montate. Membrii echipei de mutare vor fi echipati cu aparatura necesara pentru a efectua aceste operatiuni, tocami pentru cazuri de acest gen.

Asadar, Engineer Moving este alegerea potrivita fie ca iti schimbi domiciliul sau sediul companiei. Apeland la serviciile noastre vei beneficia atat de transport, cat si de monatre / demontare, pentru a te bucura de o mutare rapida, eficienta si fara batai de cap.

Leave a Reply