mutare firma
Mutarea sediului firmei? Pasi simpli pentru o relocare rapida
May 24, 2018
sfaturi mutare firma
Sfaturi de economisire a timpului pentru mutarea afacerii tale
June 26, 2018
Show all

Cum alegi o companie care sa te ajute sa muti intr-o alta casa

mutare firme

Mutarea intr-o casa noua poate fi cea mai frumoasa sau cea mai stresanta experienta din viata ta. Totul depinde de cat de bine sau de cat de rau iti planifici totul. „Organizare” si „eficienta” ar trebui sa fie cele doua cuvinte pe care sa le ai mereu in minte, daca vrei ca mutarea ta sa decurga perfect. Insa nu ajunge doar sa fii organizat si eficient, ci este nevoie si sa lucrezi si cu o companie de mutari. Cum alegi compania de mutari potrivita? Simplu: urmeaza sfaturile de mai jos.

Documenteaza-te

Apelarea la serviciile unei companii profesioniste de mutari avantajul ca te scapa de mare parte din stresul aferent intregului proces de relocare.  O compania serioasa de mutari, asa cum este Engineer Moving, iti pune la dispozitie o multime de servicii:

 

– demontare mobila;

– remontare mobila;

depozitare mobila;

transport de mobilia in Bucuresti si in restul tarii;

– impachetare mobila.

 

Toate serviciile respective inseamna ca tu vei fi nevoit sa te ocupi doar de planificarea mutarii. Celelalte lucruri vor fi facute de firma de mutari.

Ca sa alegi o companie de mutari pe care chiar sa te poti baza este nevoie sa te documentezi foarte bine. Cum te documentezi? Descopera, in continuare, cateva sugestii:

– vorbesti cu prietenii si rudele care s-au mutat recent si le ceri cateva recomandari;

– iei legatura cu cativa agenti imobiliari pe care ii cunosti si ii rogi sa te ajute cu niste contacte de la firme de mutari;

– te folosesti de motoarele de cautare disponibile pe Internet;

– apelezi la puterea „prietenilor virtuali” de pe retele de socializare pe care esti activ.

Dupa ce primesti cateva recomandari de companii de mutari cu care sa lucrezi, cauta cat mai multe informatii despre firmele in sine. De asemenea, stabileste-ti cateva criterii importante pe care ar trebui sa le respecte companiile in cauza ca sa poti lucra cu ele. Printre respectivele criterii ar fi bine sa se numere: numarul de ani de cand exista pe piata, serviciile oferite, opiniile clientilor, starea masinilor folosite la mutari, cat de pregatiti sunt angajatii si stabilitatea financiara a firmei. Ca sa verifici o firma din punct de vedere al profitabilitatii, iti recomandam sa intri pe website-ul ministerului Finantelor.

Roaga-i pe reprezentantii companiei de mutari sa-ti faca o oferta

Dupa ce te decizi asupra firmei mutari cu care vei colabora, ia legatura cu reprezentantii sai si spune-le ce asteptari ai in privinta serviciilor. De asemenea, roaga-i sa-ti faca o estimare de costuri. Daca nu pot sa ti-o ofere prin telefon, cheama-i la tine acasa ca sa inteleaga exact ce si cate obiecte ar trebui sa mute. In final, daca oferta companiei de mutari ti se pare una corecta, nu-ti ramane decat sa stabiliti detaliile contractuale si sa va apucati de treaba.

Leave a Reply