melodii pe care sa le asculti cand te muti
10 melodii pe care sa le asculti cand te muti
July 18, 2017
impachetare mobila
Cum sa-ti impachetezi mobila si lucrurile pentru o mutare fara griji
July 26, 2017
Show all

Ce trebuie sa stii cand schimbi sediul companiei

Schimbarea sediului unei afaceri este un proces complex, care consuma timp si resurse. Daca nu este planificata corect, aceasta operatiune poate duce la pierderea a zile intregi de munca, ceea ce se va traduce in pierderi financiare care vor trebui suportate de companie. Pe de alta parte, o companie de transport profesionista poate transforma acest proces intr-unul rapid si usor.

Engineer Moving va pune la dispozitie o echipa formata profesionisti tineri si bine instruiti. Acestia se vor ocupa cu dezasamblarea mobilei din sediul curent, transportul ei pana la sediul nou si reasamblarea ei. In acest fel, procesul de mutare se va desfasura cu rapiditate si eficienta. In plus, compania nostra ofera posibilitatea de a transporta mobila noaptea sau  in weekend, pentru a limita zilele de munca pierdute din cauza mutarii sediului.

transport mobila

 

Oferta bogata de servicii

Compania noastra este una dintre putinele care ofera clientilor servicii de depozitare, alaturi de cele de mutare, demontare si montare. In acest fel, companiile care apeleaza la Engineer Moving au parte de o gama completa de servicii in momentul in care vor sa isi schimbe sediul, fara sa mai apeleze la serviciile unei a treia parti.

Mobila voastra va fi depozitata cu grija in interiorul unei hale, in conditii optime de caldura si umiditate, pentru a preveni orice posibila degradare. Mai mult, bunurile vor fi supravegheate non-stop cu ajutorul unui sistem de securitate video.

In afara de mobila, afacerile folosesc si o multime de aparate electrice (calculatoare, televizoare, electrocasnice etc.). Acestea trebuie depozitate in conditii speciale, pentru a nu dauna partii electrice. Locatia noastra de depozitare corespunde standardelor necesare pentru depozitarea aparaturii electrice. Asadar, atat mobila voastra, cat si electronicele pot fi depozitate in siguranta apeland la serviciile Engineer Moving.

Unele afaceri desfasoara activitati care presupun acumularea unei arhive considerabile. Engineer Moving este un dintre putinele companii de transport de pe piata romaneasca care au capacitatea si cunostiintele necesare pentru a muta arhiva intre sediile de companie.

Preturile serviciului nostru de depozitare sunt accesibile, fie ca aveti nevoie de un loc in care sa depozitati mobila pentru cateva zile sau pentru perioade mai indelungate. Costurile depozitarii mobilei se vor calcula in urma unei estimari prealabile facuta de un delegat al firmei noastre.

Asadar, compania noastra va pune la dispozitie toate serviciile de care aveti nevoie atunci cand decideti sa schimbati sediul companiei voastre, de la transportul efectiv, pana la depozitare, demontare si montare.

Leave a Reply