mutari firme
Cum poti sa economisesti cand te muti
February 12, 2018
mutari firme
Ce trebuie sa stii cand iti muti firma in alta tara
February 28, 2018
Show all

Cand e cel mai bine sa iti muti firma?

mutari firme

Momentul in care afli ca trebuie sa iti muti firma intr-un nou sediu este unul destul de stresant, mai ales daca nu ai la dispozitie prea mult timp sa te organizezi si sa pornesti in aceasta aventura alaturi de angajatii debusolati care nu stiu ce sa impacheteze prima data, creandu-se astfel un haos total. Situatia ideala este atunci cand iei tu aceasta decizie si ai timp sa iti pui lucrurile in ordine, sa contactezi o firma specializata in mutari firma care sa te ajute si sa stabiliti impreuna cum sa decurga lucrurile.
Bineinteles, in ambele situatii, cea mai buna varianta este o companie cu experienta in mutari firma. Cand esti intr-o astfel de situatie stresanta, este bine sa ai pe langa tine oameni care s-au mai confruntat cu o astfel de problema si au stiut cum sa gestioneze lucrurile. Ei te vor ajuta sa impachetezi lucrurile, sa dezmembrezi mobilierul de la birou acolo unde este cazul, sa transporte toate bagajele in siguranta si sa le despacheteze la destinatie. In acelasi timp, o companie specializata in mutari de firme te va ajuta sa faci inventarul organizat si complex al tuturor bunurilor din firma, iar acest lucru este de mare ajutor mai ales atunci cand timpul te preseaza. Stim toate aceste lucruri pentru ca am participat la multe mutari de firma si am vazut cum decurg lucrurile in general, recunoastem haosul care se creaza, dar in acelasi timp suntem pregatiti sa il gestionam astfel incat la final toata lumea sa fie multumita.

engineer moving mutari

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O intrebare pe care o auzim des de la antreprenori este: ”Cand sa mut firma?”. Acest raspuns poate fi privit din doua perspective, mai ales atunci cand vorbim de mutarile care sunt anuntate din timp si care pot fi organizate in detaliu. Statisticile arata ca cele mai multe mutari de firma se realizeaza vara, iar explicatia este una simpla: vara, activitatile sunt mult mai lejere, multi angajati sunt plecati in concediu si poti gasi mai usor o perioada de cateva zile in care sa te poti ocupa de mutarea tuturor lucrurilor din firma in noul sediu. Daca ar fi sa privim aceasta activitate din perspectiva zilelor lucratoare sau a weekend-ului, putem spune cu siguranta ca cea de-a doua varianta este cea mai potrivita, mai ales atunci cand nu iti permiti sa inchizi firma pentru o zi in timpul saptamanii doar pentru a muta toate cele necesare.

Exista insa si situatii in care afli ca trebuie sa te muti imediat, de preferat in urmatoarele 2-3 zile. Ajutorul nostru este apreciat cel mai mult in astfel de situatii pentru ca te ajutam sa iti muti firma chiar si intr-o noapte daca timpul te preseaza. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi pentru a stabili impreuna detaliile mutarii, iar de restul ne vom ocupa noi. Vom veni pregatiti cu cutii si alte echipamente pentru impachetarea lucrurilor din birou, iti vom dezasambla obiectele de mobilier, le vom transporta in cea mai mare siguranta la noul sediul si te vom ajuta sa le asezi, astfel incat dimineata la prima ora, angajatii sa isi poate incepe activitatile ca si in vechiul sediu.
Dupa cum poti observa, colaborarea cu o companie de mutari firma iti aduce doar avantaje si te scapa si de stres. Practic, atunci cand apelezi la o astfel de companie, singura ta grija va mai fi sa supervizezi activitatea de mutare si eventual sa ajuti cu tot felul de indicatii. A doua zi, atat tu, cat si angajatii, va puteti bucura de o noua zi de lucru la noul sediu!

Leave a Reply