0730.238.240

Brrr! Sfaturi pentru mutatul intr-o casa noua, in timpul iernii

October 16, 2017

Transpiri. Este o vara anormal de calda si tu impingi o canapea pe scari, rugandu-te ca cineva sa iti toarne, la final, o galeata de apa rece. In mod ideal, vara pare a fi sezonul perfect pentru mutatul intr-o casa nou, dar multi oameni nu realizeaza ca iarna este mai putin prielnica acestor mutari.

Daca, totusi, ai luat in considerare mutatul in timpul iernii, sunt cateva sfaturi care ar putea sa te ajute sa Desigur, este frig, dar cu siguranta sfaturile de mai jos te vor ajuta sa te bucuri de beneficiile mutarii intr-o casa noua si calduroasa.
Cum arata mutatul mobilei in timpul iernii?

1. Sterge cutiile cu o carpa umeda
Atunci cand ninge, cutiile si piesele de mobilier risca sa fie afectate de umezeala. Este foarte important sa ai la indemana cat mai multe carpe si prosoape de hartie care sa iti protejeze bunurile de umezeala si sa le pastreze uscate.

2. Foloseste sare pentru curatarea drumurilor
In timpul iernii, gheata ar putea ingreuna mutarea si chiar ar putea provoca un accident. Daca trotuarele si caile de acces reprezinta o amenintare pentru echipa firmei care te ajuta sa iti muti lucrurile, indicat este sa elimi aceste riscuri. Indeparteaza zapada si gheata.

3. Foloseste masuri de protectie pentru casa
Pentru ca umezeala poate face ravagii parchetului pe care tocmai l-ai pus in casa cea noua, indicat este sa il protejezi, in timpul mutatului, cu un cearceaf sau patura pusa pe acesta. Intrarile si iesirile echipei vor putea deteriora pardoseala, in caz contrar, lucru deloc favorabil si placut.

4. Uita de caldura, in timpul mutatului
Este un lucru destul de banal, caruia oamenii nu ii dau importanta: inchiderea caldurii in timp ce toata lumea intra si iese cu pachete si cutii. Este o irsoire de caldura. Cea mai buna solutie? Jackpot: pune un mic resou intr-o incapere in care nu ai de mutat, provizoriu, lucrurile. Va fi ideal pentru pauzele de la procesul de mutare a lucrurilor.

5. Electronicele au nevoie de mai multa caldura
Foarte multe din electronice si electrocasnice sunt sensibile la caldura. Intelept este sa va asigurati ca le dublati sistemul/modalitate de izolare. Mai multe paturi si mai putin timp petrecut, afara. Nimeni nu vrea sa se trezeasca cu un ecran inghetat.

In timp ce majoritatea mutarilor au loc in timpu verii, iarna are avantajele ei. Gasesti firma de mutari ieftine mobila la domiciliu disponibila in mai multe perioade, preturile ar putea fi rezonabile, iar tu ai mai mult timp la dispozitie.

Mutare
ieftina mobila
Montare mobila
Demontare mobila
Depozitare
mobila
Relocarea
firmei
Mutari
nationale
Mutari
internationale
Mutari
firme
Reconditionare
mobila

Cere cotatie