0730.238.240

5 lucruri pe care sa le ai in vedere dupa ce te-ai mutat

October 2, 2017

Cred ca fiecare persoana isi imagineaza in ce consta mutatul si de cate lucruri trebuie sa tina cont atunci cand face aceasta alegere. Pana sa ajunga sa se bucure pe deplin de decizie, procesul de mutare le va aduce multe batai de cap.

Dupa ce te-ai vazut cu toate bunurile tale personale, cu toate mobila si lucrurile in casa cea noua, simti ca poti rasufla usurat. In realitatea, acest moment aduce de la sine multe alte “taskuri” pe care trebuie sa le indeplinesti.

5 lucruri pe care sa le faci dupa mutarea in casa noua
1. Echipa care s-a ocupat de mutatul si transportul mobilei se pare ca ti-a eliminat din prima o grija. Nu a fost nevoie sa faci multe drumuri de la casa veche la casa noua si, totodata, nu a fost nevoie sa urci zeci de scari cu mobila si cutiile in spate. Singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa indrumi echipa catre locurile unde sa pozitioneze lucrurile si sa te asigure ca nu exista niciun obiect uitat.

2. Verifica dispozitivele de caldura, apa si intrerupatoarele. Cel mai probabil, ai facut acest lucru chiar inainte sa te muti sau chiar inainte sa alegi casa cea noua. Cu toate acestea, este recomandabil sa re-verifici lucrurile care functioneaza si care nu si sa incerci compatibilitatea prizelor cu electrocasnicele tale. Fa un inventar al prelungitoarelor si remediaza toate problemele legate de electricitate si caldura.

3. Curata intregul imobil cu produse de curatenie si detergenti dezinfectanti. Recomandarea noastra este sa faci curatenie atat inainte cat si dupa mutare. Dupa mutare este esential sa cureti fiecare obiect si sa dezinfectezi obiectele sanitare. Inainte sa amplasezi hainele in dulap, asigura-te ca ai eliminat toate bacteriile. Iar lista de curatenie poate continua, inclusiv dupa pozitionarea mobilierului si despachetarea sacilor si cutiilor.

4. Copii reprezinta o reala problema, in timpul mutatului. Acestia nu au suficienta rabdare sa fie terminata treaba si, de multe ori, iti incurca toate planurile. Fie il responsabilizezi cu treburi mici, dar indispensabile, fie il trimiti in vizita la bunici sau rude.

5. Anuntati vecinii cei noi ca in perioada aceasta va exista o mutare. Este foarte probabil ca mutatul sa fie zgomotos si sa deranjeze locatarii. Nu cred ca vrei sa iti faci “dusmani”, inca din prima zi in casa cea noua. In plus, daca aveti nevoie de lucruri care sa va ajute cu mutatul, poate fi mult mai usor sa apelati la unul dintre ei si sa nu para deranjat sau speriat de tine.

Mutatul nu este usor si nici rapid. Cu toate acestea, sunt cateva lucruri care iti vor eficientiza procesul si care te vor ajuta sa ai parte de o experienta fericita, in final.

 

Sursa foto: http://blog.apartmentsearch.com

Mutare
ieftina mobila
Montare mobila
Demontare mobila
Depozitare
mobila
Relocarea
firmei
Mutari
nationale
Mutari
internationale
Mutari
firme
Reconditionare
mobila

Cere cotatie