Ce trebuie sa stii cand schimbi sediul companiei
July 24, 2017
Show all

10 melodii pe care sa le asculti cand te muti

melodii pe care sa le asculti cand te muti

Mutatul intr-o noua casa nu implica doar planificare, organizare sau actiune, ci si sentimente, atat in raport cu locuinta pe care urmeaza sa o parasesti, cat si fata de necunoscutele urmatorului tau camin. Gaseste o firma profesionista de mutari, fa-ti un plan bun si intocmeste-ti o lista cu melodii pe care sa le asculti pe durata intregului proces. Muzica va trezi in tine nostalgie si teama dar, in final, iti va da si curajul necesar sa treci cu bine peste mutarea intr-o alta casa.  

„Pack It Up” – Pretenders

Melodia este excelenta pentru momentul in care te apuci efectiv sa impachetezi lucrurile pe care vrei sa le iei cu tine in noua casa. De asemenea, „Pack It Up” te va ajuta si sa scapi de toate obiectele inutile pe care nu vrei sa le transporti in locuinta viitoare.

„Hit the Road Jack” –  Ray Charles

O melodie extrem de cunoscuta si foarte apreciata, pe care este indicat sa o asculti dupa ce ai terminat de impachetat si te pregatesti sa o iei din loc catre noul tau camin camin.

„Movin’ Out” – Billy Joel

„Movin’ Out” nu lasa tristetea generata de parasirea casei in care ai locuit o buna parte din viata ta sa se instaleze. O melodie pentru noi inceputuri, care iti va da suficienta energie astfel incat sa ajungi cu bine la destinatie.

„I’m Moving On” – Hank Snow

Melodia country, cantata initial de Hank Snow, dar facuta celebra de Ray Charles si Elvis Presley, este atat linistitoare, cat si alerta. O melodie care te face sa te gandesti cu nostalgie la trecut. Insa, totodata,  „I’m Moving On” te determina sa privesti cu incredere spre viitor.

„Gotta Travel On”– Billy Grammer

Ca si „I’m Moving On”, melodia interpretata Billy Grammer este un cantec vechi, amuzant si dinamic in acelasi timp, care te pregateste sa privesti cu incredere catre ceea ce va urma.

„I Like To Move It” – Reel 2 Real feat. The Mad Stuntman

„I Like To Move It” nu te lasa nicio secunda sa te plictisesti si te imbie sa o iei cat mai repede din loc catre noua locuinta.

„We Gotta Get Out Of This Place”  – Animals

Un cantec care a fost foarte popular in timpul razboiul din Vietnam, desfasurat intre 1961 si 1975. Totodata,  melodia difuzata pentru prima oara in 1965, a avut un impact foarte mare in randul tinerilor din anii respectivi si era una dintre piesele centrale de la balurile de absolvire ale liceenilor.

„Home” – Michael Buble

„Home” este o melodie romantica, interpretata de Michael Buble. Iti induce impresia ca in noua ta casa vei gasi o parte dintre elementele speciale din locuinta pe care tocmai te pregatesti sa o parasesti.

„Coming Home”  –  Diddy feat. Skylar Grey

O combinatie interesanta intre reusita si sensibilitate, suficient de puternica astfel incat sa te faca sa iei viata in piept, indiferent de greutati.  

„Never Say Goodbye”  – Bon Jovi

O balada rock faimoasa care iti aminteste ca niciodata nu vei uita momentele speciale din viata ta. Si, implicit, nici pe cele din fosta sau fostele case.  

Leave a Reply